Products

 

 

Kollektionerne...

Vi har ikke 2 eller 4 faste kollektioner sådan som man kender det fra modebranchen - netop for altid at have de sidste nye trends med i vort sortiment, designer vi løbende nye accessories, og kollektionerne er derfor langt mere rullende.

Vi har dog også nogle gode klassikere som løbende kommer på lager, og du vil som oftest kunne genbestille disse items samtidig med at du bestiller vores nyheder.

 

Sortimentet...

Vort sortiment består hovedsaligt af smykker, og vores brede udvalg indeholder bl.a. alt til ørerne, både ørestikker, creoler, ear-cuffs og lange øreringe. Og herunder både øreringe med masser af rhinsten og zirkorner, til mere romantiske boheme øreringe med store fjer i, men også mere rå øreringe som f.eks. lange kæder i

gunmetal / oxideret finder du i vores kollektioner.

Til håndleddet designer vi både bangles med zirkorner, men også armbånd med perler og kugler i et skønt mix

og som noget nyt har vi romantiske broderede armbånd som leder tankerne hen på østens smukke klædedragter.

Halskæderne i vores kollektioner spænder også vidt, fra lange perlekæder og indiske bedekæder til helt tynde kæder i guldbelagt eller oxideret sølv med fine vedhæng - og som moden dikterer nu har vi store fjer i lange rhinstens kæder som skaber et lækkert boheme look.

 

Udover smykkerne har vi accessories som giver det lille ekstra til dit look, f.eks.cool Iphone covers med snake-print eller med masser af sten på. Clutches i snake og tørklæder med print samt bælter med masser af sten.

 

Se vores smykker...

Vi designer hele tiden nye accessories og kan derfor ikke vise billeder af alle vores fine designs.

Se vores varer hos en af vores forhandler. Har du brug for hjælp til at finde en forhandler, så skriv til os på info@starsbyp.com, så oplyser vi hvilke butikker der forhandler Stars By P, i nærheden af dig.

Og følg med på FACEBOOK der opdaterer vi hele tiden med nyheder.

 

 

STARS BY P ApS - Oliefabriksvej 61 - DK-2770 Kastrup - Phone: +45 40785040 - email: info@starsbyp.com